Dan najboljše prakse

Govorci

dr. Richard Keegan

avtor, svetovalec na Centru za industrijsko poslovanje EU-Japonska, profesor na Trinity College DublinDr. Richard Keegan je vrhunski strokovnjak na področju digitalnega leana in uvajanja vitke proizvodnje, prav tako pa se ukvarja tudi s primerjalno analizo pri Irski vladni organizaciji Enterprise Ireland, kjer ima vlogo svetovalca večjim podjetjem v Evropi. V sodelovanju s Toyoto je vodil več kot 1.500 managerjev v njihovem obratu Deeside ter Taoiseach na Japonskem. Kot svetovalec sodeluje pri Centru za industrijsko sodelovanje med EU in Japonsko. V preteklosti je sodeloval s podjetji DAF Trucks, Nokia, Nestle in ESB.

dr. Peter Metlikovič

direktor Zavod PticaDr. Peter Metlikovič že preko 15 let svetuje podjetjem vseh velikosti, doma in v tujini, na področju proizvodnje, razvoja, organizacije in vodenja z metodo DigitaLean. Po doktoratu v Ameriki leta 1996 je bil 7 let evropski direktor razvoja v Goodyear Engineered Products Europe.

dr. Nikolaos Dimitriadis

avtor, specialist  za neuromarketing, University of York European Campus, GrčijaDr. Nikolaos Dimitriadis je nagrajeni strokovnjak za komunikacije, avtor, pedagog in svetovalec. Skeniral je več kot 5.500 možganov iz 25 držav po vsem svetu za Neuromarketing NeuroHR in akademske namene. Redno poučuje na različnih MBA-jih ter drugih univerzitetnih in podjetniških programih po vsem svetu. Dr. Dimitriadis je predsednik odbora za ljudi na Svetovnem inštitutu za inovacije in upravljanje sprememb v Ženevi v Švici.